За нас

Ние сме семейство Чоторови (Надя, Дари и Митко), а това е нашият блог „Машина на времето“ за пътешествия, екскурзии, приключения или за всичко, което по един или друг начин ни вълнува и бихме искали да го споделим с вас.

Защо създадoхме този блог?

След доста години прекарани в пътешествия, екскурзии, разходки и приключения и повече от 150 000 пропътувани километри по пътищата на страната и чужбина, дойде време да обединим всички разпилени парченца публикувани в различни сайтове, блогове, форуми и фотогалерии в един наш блог, в едно наше местенце, в което всеки обичащ природата, пътуванията, фотографията или просто обладан от авантюристичният и откривателски дух е добре дошъл  :-) Водени от максимата, че едно преживяване не е съвсем истинско и завършено, ако не е споделено ще се опитаме да ви направим съпричастни с местата и красотите, който сме откривали, откриваме и ще продължим да търсим.

Защо пък „Машина на времето„?

Машината на времето не ни обвързва с хронологичната последователност на събитията.

Тя ни позволява във всеки един момент, да се пренесем напред или назад във времето и да си помечтаем или спомним за места, хора, събития, преживявания и приключения, които не са тук и сега!

Организацията на този блог ще бъде именно такава: ще публикуваме информация, както за вече минали преживявания (под формата на пътеписи, разкази и фотогалерии), така и за бъдещи планове и мечти (обединени в рубриката „Някой ден…„).

Ще се опитаме да поднесем в удобен за ползване вид, полезната информация свързана с множество места, случки и  събития, събирана и систематизирана от нас с течение на годините.

Надяваме се с всичко споделено, да ви бъдем полезни, а и може някой ден да се срещнем някъде по пътищата на България или широкият свят…

Ако блогът ни Ви е харесал, подкрепете ни като натиснете бутона Like на страницата ни. Повярвайте – това значи много за нас и ни дава стимул да продължим да споделяме с Вас…

Всякакви мнения, критики, предложения и коментари са добре дошли!  :-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.